Ljuv musik

Igår var det julkonsert. Vår första helt egna julkonsert med ReMix. I kyrkan på en torsdagskväll i december då det blötsnöat hela dagen. 
 
Det var en bra konsert. Det kändes som det lät bra. När man står mitt i, med sopraner i vänster öra och altar i höger så är det svårt att säga hur det verkligen låter men det KÄNDES bra. 
 
Vi hade våra rosa band på oss, för E. Det kändes inte lika bra men det är som det är. Man kunde lämna bidrag till Cancerforskningsfonden i Norrland. En läkare därifrån kom och berättade om verksamheten, även om hon blev försenad på grund av vädret och en bussolycka som blockerade vägen och tyvärr inte fick höra hela konserten.
 
Vi var svarta och vita och röda och jag sjöng för det jag var värd.
 
Jag var totalt endorfinhög när jag kom hem. Och hungrig! Kunde inte varva ner riktigt och somnade inte förrän efter klockan tolv. Och öppnade idag. Kul. Men imorgon är det lördag. Då får man sova (om man kan).
 
Kände när vi sjungit klart att jag ville ha mer. Mer sång!  Tänkte att det är ju ett par veckor kvar till andra julkonserten, den med Forskören och Ragundakören. Men det är det ju inte! Det är ju redan nästa helg!
 
Så på tisdag är det genrep igen. Härligt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0