Barnens dag

Idag var jag ledig. Från jobbet alltså. Det har varit fullt upp ändå.
 
Skjutsade Herman till stan och tandregleringen. När det var klart gick vi på Dressman eftersom han behövde minst en ny skjorta. Hittade en skjorta plus en huvtröja, båda i vinrött. Herman som inte har haft huvtröja på många år. Och förut hade han alltid huvtröja. Tiderna förändras. Den här tröjan (eller jacka är det väl) blev han riktigt snygg i. Kan ju vara kul att ha nåt att variera sig med.
 
Innan vi for hem ville jag gå på Indiska och kolla lite nya plagg. Hittade en snygg långkofta eller kimono eller vad det nu var, i grönt paisleymönstrad jersey. Den var avskuren baktill med lite rynk så den föll så fint från min svank istället för att ge mig en bred, rak siluett och jätterumpa som långkoftor lätt gör.
 
Fast jag köpte den inte. Hade klänning på mig och till den såg den lite ut som en morgonrock. Men till byxor eller en rak kjol tror jag den skulle bli snygg. Jag ångrade mig alltså när vi åkte hemöver men jag tänkte att jag kan väl gå in på hemsidan och beställa när jag kommer hem.
 
Men den finns inte på hemsidan!!!! Gaaah!!! 
 
Ringde butiken och frågade. Hon visste inte om allt i butikerna finns på hemsidan eller ej men kunde hänga undan en i min storlek till imorgon om jag ville skicka en löpare. Ja tack, gör det, svarade jag. Nu fick jag inte tag på nån idag men imorgon kanske. Jag får ringa butiken igen i så fall.
 
Vad skulle jag tveka för!? Jag gillade den ju och så jättedyr var den inte. Dumma mig.
 
När vi kommit hem var det bara att sätta sig och pusta ut en stund för att sen ta med nästa son i bilen och fara på utvecklingssamtal. Efter det sprang vi in på Stööks en kort sväng utan att hitta det vi sökte och sen var det dags att åka till sjukstugan och röntga Haqvins handled. Han har fortfarande ont sen han körde omkull på cykeln dagen innan Hermans student.
 
Ja, sen var det bara att åka hem och laga middag. Det blev en full dag ändå, fastän jag inte jobbade. Ledig, sa du...?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0