Attans

Det sket sig. Jag dyngförkyld. Inte kunde jag åka och jobba idag. Jag orkar knappt gå omkring här hemma. Och jag lider dubbelt eftersom jag vet att det är fler som är sjuka på jobbet. 
 
Vet ni vad mer det här betyder? Jag kan inte sjunga ikväll! Det blir ingen kör för mig den här veckan heller!! Buhuhuhu! Vad har jag gjort för att förtjäna detta?
 
###
 
Ligger i soffan och snorar och hostar och läser om växthus. Jag skulle vilja ha ett växthus igen. Jag vet till och med en lämplig plats för det - där gäststugan stod. 
 
Argument :
1. Det är plant. Det har ju redan stått ett hus där.
2. Det finns el och avlopp draget redan ifall det skulle behövas. 
3. Libbstickan som står där hörnet på gäststugan var kan få vara ståtlig bredvid växthuset istället för att stå där ensam mitt på gräsmattan. 
4. Det är sol där mest hela dagen. 
 
Argument för själva inskaffandet av växthus:
 
1. Jag vill odla tomater. Och squash. Kan säker komma på nåt mer att odla också.
 
Nu är frågan: hur stort växthus ska man ha? Mitt gamla var för litet. Det blev alldeles för varmt minns jag, även när både takfönster och dörr stod öppen. Ska det vara plast eller glas?
 
Tänkte att det kanske är rea nånstans, nu i slutet av odlingssäsongen?
 
 

Kommentarer
Postat av: Annika

Såklart du ska ha ett växthus. Du övertygade mig iallafall. Kan tyvärr inte komma med några svar på dina frågor om storlek och så. Har tyvärr inte så gröna fingrar som jag skulle vilja ha. Ha en fin helg. Kram Annika

2016-09-30 @ 14:52:26
URL: http://www.jeansfashion.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0