Tiden går

Där ser man. Det är över en vecka sen jag skrev nåt här. Huvudet har varit så överbelastat att inget har kommit ut. Eller så är det tvärtom? Huvudet blir överbelastat för att jag inte skriver här?
 
Men det är så här nu. Det är höst och mörkt och jag är trött. Det är mycket på jobbet och det suger musten ur mig. 
 
Vi var i alla fall ute på vår årliga halloweenpromenad igår kväll. Tredje året i rad är det och i år var H med för första gången. Det blev några hushåll som fick besök av dessa märkliga filurer och fick smaka godsakerna ur korgen. Men vid tio var det som om hela Pålgård gått och lagt sig. Det var mörkt i husen och ingen öppnade. Då gick vi hem till E och H och spelade Chicago och åt popcorn istället. Jag vann! Och jag tog det vinnande sticket med en tvåa, haha!
 
 
Tidigare på dagen hade Mannen och jag varit ner till Delsbo och lämnat in fårskinnen för beredning. Sen for vi till Hassela och köpte en spånsug. Dom som sålde spånsugen hade också får. Världen är märklig.
 
Idag sken solen när jag klev upp. Genast blir man lite piggare. Vi "fick" ju sova en timme längre också eftersom sommartiden är slut nu. Oftast vaknar jag samma tid som vanligt ändå men gårdagens promenad och småhuttande på likör och grejer gjorde att jag lyckades sova till nio i alla fall (dvs tio om man går efter sommartid). 
 
Imorgon har jag faktiskt också sovmorgon. Det är dags för höstlov och flera som är lediga, både bland barn och personal så då får vi justera schemat lite så vi täcker upp dagen. Men det är nog bäst att släcka ner telefon och slå igen ögonen nu så man vaknar pigg och utvilad. Hoppas på en lugn vecka.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0