Redan fredag?

En hel vecka sen jag skrev sist ser jag och då var det också nästan en vecka sen inlägget innan. Men jag tänker desto mer. Kanske så mycket så jag inte hinner skriva ner det? 
 
Vi slaktade i lördags. Det kändes jobbigt. Så var det inte när vi hade grisar för många år sen. Man kanske blir fjaskigare med åren? Det är tur att dom ska hänga ett tag innan styckning så man får distans. Hoppas jag. Men alternativet till att äta djur som jag vet haft det bra blir för mig att inte äta djur alls. Fast man måste så klart inte föda upp dom själv. Vi får väl se vad det blir i framtiden. Mannen tycker vi ska ha fler får nästa sommar. Jag har inte tagit ställning till det ännu.
 
Arbetsveckan har gått fort tycker jag. Manfall i barngruppen pga att magsjukan har börjat härja. Ett säkert tecken på att vintern är nära. Vinterdäcken är på i alla fall, på tal om det. Nu får det snöa om det vill. Fast risken är obefintlig, det har varit 3-4 plusgrader hela veckan. 
 
Tror det blir lugnt i helgen. Baka matbröd kanske? Tvätta och sånt där. Nu brinner det i pannan och det är äntligen varmt överallt, även i tvättstugan och ateljén. Sy häxor skulle jag ha gjort, det är snart dags för julmarknaden. Men jag verkar ha gjort slut på den "hudfärgade" trikån och jag vet inte hur jag ska få tag på sån utan att åka till Sundsvall. Har inte riktigt lust med det och jag får inte lön förrän till veckan. Ska man till Birsta vill man ju kunna köpa saker UTIFALL man skulle hitta nåt.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0