Hemmahelg

Som sagt, det är för jäkligt när man avstår saker som är kul för att man inte orkar.
 
Jag for aldrig på Rusk. Jag kände att jag orkar inte med att frysa i 50 mil och sen sova i tält och kanske frysa lite till. Jag kände att jag klarar inte av en till helg utan sömn. Jag har redan ont i kroppen och det var stressigt på jobbet i veckan. Jag behöver återhämtning. 
 
Tråkigt. Jag har ju längtat efter Rusk. Träffa gamla kompisar. Fotografera. Men hälsan går före allt annat. Mannen fick åka utan mig.
 
Vi har ju åkt rätt mycket hoj i sommar ändå. Mc-semester tillsammans för första gången på många år. Vildmarksvägen med K och A. Trondheim för några veckor sen bara. 
 
Istället för att drälla omkring på Rusk och ha trevligt har jag förutom att ligga i soffan och softa hunnit med detta idag:
 
Köra ett latin fusion-pass i sal´n. Som just nu är det varmaste rummet i huset eftersom luftvärmepumpen sitter där. Hur tänkte jag egentligen?
 
 
Mata fåren. Börjar bli dåligt med bete inne i hagen nu. Förutom kraftfodret fick dom gräs och grönt som jag repade åt dom. Knasdjuren håller förresten fortfarande på att klia sig på snedsträvorna på staketet så snart far väl allt igen. 
 
 
Plockat äpplen och kokat äppelmos och bakat äppelkladdkaka. Mums filibabba!
 
 
Burit ut några kartonger som stått och väntat bra länge nu samt bidragit med synpunkter på var Herman ska göra av sakerna han ska städa ur rummet. Vi tycks vara lika dåliga båda två på att göra klart......
 
Tagit en promenad, en riktig powerwalk, runt Rasan. Dryga 5 km blev det medans kycklingen stekte färdigt i ugnen. Händigt! Sen blev det middag med bulgur, kyckling, sås och grönsaker. 
 
Nu är klockan över elva. Bäst att lägga sig, jag skulle ju sova och återhämta mig, inte sant? En god natts sömn löser många problem. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0