Vad är det frågan om?!

Jag har ont i halsen. Kände igår kväll hur det började. Nej! Jag vill inte! Jag vill vara frisk nu! Det här är inget kul längre! Hm, fast det har det ju inte varit innan heller förstås. 
 
Jag har kollat i halsen och jag är inte röd eller så. Vad kan det då vara? Känner mig rätt frisk annars också. Promenerade hem igår (nå, jag fick skjuts från hembygdsgården) och jag gick till jobbet idag och det gick bra. Kände mig normalspänstig. Dansade i måndags. Det gick alldeles strålande. Ja, jag dansade redan i lördags när vi var på byfesten. På söndagen var jag däremot inte så pigg men det blir lätt så när man är uppe till klockan tre på natten.... 
 
Visst är jag lite trött idag men inte värre än jag kan skylla på vintermörkret. Jag är alltid trött den här tiden på året. Blev lite sent igår också eftersom jag satte mig och sydde klart en ängel. Ja, jag lyckades fortsätta på en till också. Sydde klar flera kroppar på raken förra veckan, sen är det bara att lägga till kläder, ansikte, hår och detaljer - ja, själva personligheten så att säga.
 
Ska sätta mig i ateljén ikväll också. Kanske jag får till några fler innan fredag. Jo, jag vet, jag ska hinna prismärka och skriva lista också men jag kan ju skriva lista på dom som är klara och så fylla på med fler om jag hinner sy klar dom, inte sant?
 
Förresten så öppnar jag på fredag så jag slutar tidigt. Jag har lite bonustid där på eftermiddagen innan jag måste lämna in filurerna på julmarknaden. Fast den tiden är det nog bäst att inte låtsas om....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0