Sportlov

Nu har jag filat på ett nytt blogginlägg i flera dagar men det blir bara svårare ju längre jag väntar och ju mer jag funderar så nu kör jag bara. Just do it, som dom säger i visan. Eller så har jag läst det nånstans. 
 
Kort sammanfattning av den oskrivna tiden: 
 
Vi har fyllt år, Haqvin och jag. Ätit tårta och fått blommor och presenter. Åt mig själv bakade jag en morotstårta, dekorerad med kanderade valnötter, åt Haqvin kanelbrownie med saffransglasyr i tårtformat. Chokladrulltårta med hallonphiladelphiafyllning som alternativ till dom nötallergiska eller till dom som ville fika mer. 
 
 
 
 
Jag har jobbat, jag har åkt skidor när jag hunnit och vi har åkt lite skoter. Det har snöat i flera omgångar. 
 
Jag har äntligen rivit ut allt ur skåpet under diskbänken och målat vitt därinne. Hade tänkt köpa återvinningsbehållare på Ikea längre fram i tiden men då kom Mannen på att han hade köpt såna till Lillens förut men inte använt dom. Jaha, vad bra. Fast det var bara tre stycken. Men det är ju en början. Då kan man slänga plast och metall och annat direkt under diskbänken istället för att gå ut på verandan med det för det gör vi för det mesta inte utan det hamnar ovanpå bänken i väntan på att nån ska gå ut med det. Fråga mig inte varför men så är det. 
 
 
Tänk att det blir så bra bara med lite vitfärg! Några fler behållare och så en hylla att ställa diskmedlet och svampar och sånt på, sen är det klart. Ordning och reda! 
 
 
Saker jag inte gjort den senaste tiden: lagt ut fredagsfoto, lagt ut foton till fotoutmaningen, bloggat. Jag har liksom inte haft lust att sätta mig vid datorn uppe på kontoret. Fotograferat har jag gjort men inte redigerat nåt. Jag har inte ens lagt ut bilderna från veteranskotertävligen. Meh!? Skärpning på mig! "Byskvaller" vill ha bilder och jag ska lägga ut på byföreningens hemsida också, plus min egen fotoblogg. Men när? Jag jobbar denna vecka också och nu vill jag ägna mig åt skidåkning och annan träning så fort jag hinner, nu när jag äntligen kommit igång. Och så ska man ju laga mat och tvätta.
 
Fast jag behöver det kreativa också. Utan foton, utan måleriet och tecknandet blir tillvaron lite tråkigare. Tur att kören har kommit igång nu. Hörni, det är ju tisdag idag!

Kommentarer
Postat av: mirjam

Ett bra tips: Lägg plastmatta i botten på skåpet..och upp runt rörstammen.... Läcker det något någon gång så går det inte ner längs röret i a f :) Så mycket lättare att hålla rent, dessutom....

Svar: Jag funderar faktiskt på det.
Kvasthilda

2016-03-13 @ 16:42:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0