Skoterlördag

Nämen? Det blev skoteråkning idag med, kan ni tänka er?
 
Jag bara spelar förvånad. Turen var planerad sen igår. Grabbarna klev upp redan klockan tio - på en lördag!- för att vi skulle komma iväg i tid. Kors i taket. Jag packade ner kaffe och oboy och en massa annat ätbart. Fast lingonsylten blev visst kvar hemma i kylen...
 
 
S och M och lilla E följde också med. Dom hade också packat med sig en massa godsaker. Det blev med andra ord en flerrätters meny.
 
Vi åt kolbulle, korv, toast med ost och skinka, pinnbröd med ost och oregano och grillad banan med mörk choklad. Vi började fundera på om man skulle kunna stoppa nåt annat i den grillade bananen. Nougat kanske? Och pinnbrödet, skulle man inte kunna blanda i finstrimlad skinka i degen, tillsammans med osten och oregano? Då skulle det ju bli ännu mer pizzaliknande. Man skulle kunna ta tortillabröd och fylla med nåt gott och göra paket som man värmer i smörgåsjärnet. 
 
Man kanske skulle göra en bok om utemat? Idéer verkar vi inte ha brist på. Man kan bli less på kolbullar också. 
 
Nu är vi hemma. Jag luktar lägereld känner jag. Undrar vad vi ska äta till middag? Jag är inte speciellt hungrig egentligen. "Kanske det räcker med 'mysfika'?" föreslog Herman när jag förde middagen på tal för en stund sen. Ja, varför inte? Koka några ägg, skära upp grönsaker, röra ihop ett par dipsåser. Har vi några chips i gömmorna, tro?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0