Semester!

Nu har jag semester. I tre veckor. Känns overkligt. Tre veckor ledigt PÅ RIKTIGT. Inte tre veckor utan jobb där jag måste rapportera sökta jobb till AF och alla dagar vänta mig ett SMS med frågan "kan du jobba?". Nej, jag är LEDIG. 
 
 
Varje gång nån frågat vad jag ska göra på semestern har jag svarat: "Sova!" Och jag började redan igår kväll med att tupplura en timme på soffan, med katten sovande vid fötterna. Jag behövde det tydligen för jag kände mig glad och nöjd resten av kvällen och hade inga problem att somna sen. Visserligen blev klockan nästan halv tolv innan jag kom i säng men det hade den kunnat bli utan tupplur också.
 
Det har ju varit Vildhussveckan också men det glömmer man nästan bort när man jobbar. Ingen kams i Backbuan och inget kruskalas i Böle. Igår var det Hammarstrands marknad, mellan 10 och 16. Och jag jobbade till 15:30. Typiskt. Jag kunde i alla fall smita lite tidigare men det var inte så mycket kvar att se. Många hade redan packat ihop sina stånd. Getmesen var slut, jag såg ingen som sålde tunnbröd och väldigt glest med besökare. Jag köpte mig några godisremmar, gick tillbaka och hämtade bilen, handlade tacogrejer och choklad och så for jag hem. 
 
Idag är det lördag och jag har ännu inte fattat det där att jag har semester. Känslan kanske infinner sig på måndag när jag inser att jag faktiskt inte behöver passa nån tid på morgonen utan kan sova tills jag vaknar, greja på hemma utan att avbryta mig, tänka mina egna tankar! Ta mig tid att laga god mat! Gå upp på berget!
 
Woho!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0