Skit-telefon!

Jävla skit. Mobilen åkte i golvet en gång för mycket. Nu är framsidan spräckt också och det går inte att trycka på skärmen. Det händer ingenting! Jag kan inte ringa, inte svara i telefonen. Fick ett mail nu att jag har ett meddelande från A-kassan - men jag kan inte logga in för jag kan inte använda mobilt bank-id för min telefon är paj! Och jag kan inte gå in via datorn för jag har XP och det vill inte banken befatta sig med. Jag kan inte installera bank-id-programmet på min dator! 
 
Jag kan inte svara på sms. Jättedumt eftersom det är via SMS jag får veta om jag ska jobba. Som tur är vet jag redan att jag ska jobba imorgon. Men sen då? Alla antar ju bara att man har en mobil! Att man ska svara.
 
Hur i helsike kan man tillverka mobiler som inte tål att hanteras? Om man tappar den i klinkergolvet, ok, då förstår jag att den går sönder. Men den ska väl tåla att man tappar den på mattan eller ett trägolv tycker jag. Vad tror dom att folk gör med sina telefoner egentligen? Bara har dom i fickan och pratar med handsfree eller lurar? Och den här Xperian har glas både på framsidan och baksidan. Hur tänkte dom där?
 
Jag måste ju ha en telefon. Jag hittar inte igen min gamla Samsung heller och det spelar nog ingen roll för jag tror inte att det går att stoppa ett micro-sim i den gamla härken. Min gamla Xperia hittade jag, den lilla söta med utfällbart tangentbord. Men vad hjälper det, det är samma problem där. Simkortet passar inte. 
 
Det här är jättestressande. Tänk att jag är så beroende av mobilen för att göra saker. Och jag kan inte bara gå och köpa en ny mobil för det är 10 mil till närmsta elektronik-kedja. Ja, det ska vara TKH som har nån mobil då, eventuellt. Jag har faktiskt inte ringt och kollat. Kanske ska göra det? Tur vi har fast telefon fortfarande....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0