Tillbaka till verkligheten

I torsdags kom syster T och föräldraskapet. Hm, det låter som ett bra namn på en musikgrupp. Nåväl, vi har haft fullt upp med att umgås, dom sista dagarna på min semester. 
 
I fredags for vi till Näsåker och kollade in marknaden vid Urkult. Vi åt thaimat och köpte stora chokladbollar och kollade på kläder och prylar men några köp blev det inte. Hällristningsmuseet fick också ett besök. På vägen hem kollade vi in vindkraftsparken.
 
Vi har även shoppat skor, kollat några loppisar, fikat på hembygdsgården, ätit kams och varit till paviljongen. Grillat flera dagar i rad har vi gjort för det har varit finväder. 
 
Nu är det vardag igen, åtminstone för dom vuxna. Och det går väl bra att jobba, antar jag. Fast jag är fortfarande trött på nåt vis. Mannen har varit förkyld så kanske jag har en släng av det, jag med? Men jag är ju inte snorig eller så. 
 
Det kanske ordnar upp sig bara jag lär mig att lägga mig i tid på kvällarna. Nu börjar det ju faktiskt bli mörkt också. Usch, jag vill inte det. Jag vill ha kvar sommaren! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0