Vårstädning?

Igår eftermiddag började jag plocka ur vår "tv-möbel" som egentligen är en byrå där vi tagit bort översta lådan. Tänkte att vi skulle ta och bära ut videobanden. Vi har inte haft nån videobandspelare på flera år så det finns ingen orsak att låta dom ta plats inne. Förutom spelfilmer hittade jag några med handskrivna etiketter på: "Haqvins dop", "Hammarstrand", "Forsgillet 40 år". Ja det hade ju varit kul att kunna se förstås. Känner vi nån som har utrustning att föra över video från band till dvd?
 
 
Sen ska tv-n upp på väggen och byrån kastas ut. Nån som behöver en tv-möbel? Dvd-erna ska in i nån hylla. Bokhyllan kanske. Jag satte igång och rev ur den också. Jag har tänkt länge att den måste städas. LP-skivorna ska ut, dom med. Vi har ingen skivspelare. Sålde min stereostapel för flera år sen och skulle köpa en ny, mindre skivspelare men det har inte blivit av. Och nu kör man ju Spotify för det mesta. Tiden går.
 
 
Det var ett tag sen jag städade bokhyllan. Förutom damm så stod där bland annat barnböcker. Dom är inte aktuella längre. Ordböcker. Dom kollar man aldrig i, det finns ju på nätet nu. Lådor med CD-skivor. Var ska vi spela dom? Lådor med skivor med foton på. Tanken var väl att vi skulle visa dom på tv-n men det gör vi ju ytterst sällan. Dom skulle kunna stå uppe vid datorn istället.
 
Just ja, jag måste städa där uppe också....
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0