Blä

Jag är trött, trött. Är det för att jag äter lite? Men jag var inte så här trött när jag gick på pulverdiet! Då om nån gång borde jag väl varit trött om man blir det av kaloriunderskott. Och så jäkla lite äter jag faktiskt inte.
 
Kanske det är stress då? Det har varit många barn och stökigt dom senaste dagarna. Men jag var ju trött förra veckan också. Var det rörigt då med? Jag minns inte. Det kanske är ett dåligt tecken.
 
Igår var jag ovanligt pigg (ovanligt för den här veckan alltså). Jag borde varit extra trött istället för vi klev upp tidigare än vanligt eftersom Herman skulle ta en tidigare buss. Dom hade nationellt prov och det skulle börja 7:50 och Hermans vanliga buss kommer in ca 8:05. Så det blev till att släpa sig upp strax efter fem för att hinna med bussen som går 5:45 från Hammarn.
 
Klockan 6 på morgonen stod jag åter här hemma i köket och visste inte vad jag skulle hitta på. Jag var inte sugen på frukost och jag hade varit vaken för länge för att kunna somna om. Ändå för trött för att orka göra nåt. Men solen var på väg upp och fåglarna kvittrade. Jag drog på mig superhjältestassen och gick upp på berget. 
 
 
Det var inte dumt alls. Sen gick jag hem och kokade gröt och kollade så att Hackebacken klev upp.
 
 
Sen duschade jag och gasade iväg mot jobbet. På väg nedför pålgårdsbacken slog det mig. Jäklar! Jag skulle ju lämna in bilen för däckbyte! Vilken tur jag kom ihåg det innan jag kom på jobbet.
 
På eftermiddagen skulle Haqvin till frissan efter skolan. Bäst att påminna honom om det. Jag skickade ett SMS. Sen skulle Herman dit vid 18 och jag skulle skjutsa honom dit efter jobbet. Men var är bilen? Javisst ja....
 
Jag hann hämta bilen på Bil & Gummi precis innan dom stängde. 
 
Det kanske är därför jag är så trött? För att jag använder min hjärna till att tänka åt andra hela tiden? Först på jobbet och sen åt dom hemma. Men jag kan ju inte gärna sluta jobba. Och jag kan inte byta ut min familj. 
 
Mitt huvud är rätt fullt faktiskt. Av jobb och kalorier och motion och studenten och konfirmation. Fast nu säger Haqvin att han inte vill konfirmeras. Suck. Ännu en sak att diskutera. Jag orkar inte...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0