Onsdag (ja vad ska man ha för rubrik egentligen?)

Det blev inte som jag tänkte i måndags. Dom hade inte alls varit ute på förmiddagen för det hade varit fotografering. Vi gick ut efter lunch istället. Det var fortfarande grått och trist men jag överlevde. 
 
Igår fick jag också jobba men idag ligger jag på soffan (än så länge). Känner mig inte helt pigg, lite småsnorig och tung i huvudet. Förkyld igen? Hösttrött? 
 
Igår var det i alla fall tisdag och kör. Då piggnade jag till för en stund. Som vanligt på höstterminen är det dags för julsånger. Känns alltid lika underligt, det är ju långt till jul, inte sant? Fast inte när man övar en gång i veckan. Då går det fort! Det kommer att bli bra, så mycket kan jag i alla fall avslöja. Ni får komma på konserten och lyssna!
 
Idag har jag tänkt att röja i köket. Köksön är full med post som vanligt plus lådorna med grejer som jag skickade efter från Ölandsplast. Storpack med fryspåsar och frysburkar och så några matdosor ska in i skåpen på nåt vis. Ett nytt microlock fick det bli också. Det gamla har jag haft sen jag fick mikron i inflyttningspresent av mamma och pappa och det är lite slitet om man säger så. Det är sprucket och det har lossnar bitar. Det har till och med överlevt första micron, det är nog tredje vi är inne på nu.
 
 
Hade även tänkt baka idag och fara till återvinningen. Greja med fotografier. Kolla Platsbanken. Sitta i ateljén en stund, nu när vi äntligen eldar ute i pannan igen och det är varmt i ateljén också. Sen ska det väl lagas nån middag.
 
Vi får se vad som hinns och orkas med. Jag tror jag ska börja med att resa mig från soffan...
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0