Nej!

Spräckte just hela baksidan på min mobil. Hur fasen kan man komma på att man ska göra en glasbaksida på en mobiltelefon?? Snyggt, visst, men det blir ju en grej till som kan gå sönder. Rejält dessutom. Ser ut som nån slagit på den med en hammare. Jag satte en remsa silvertejp tvärs över. Hade två sprickor innan som blev på cykelfesten i maj men jag har inte kommit mig för att lämna in den på lagning än. Men nu måste jag. Frågan är vem som gör sånt?
 
Hela veckan har varit så här. Bara en massa irritersamheter och stressmoment. Häromdagen när jag skulle stänga på dagis insåg jag när jag skulle låsa att Mannen åkt iväg med min handväska. Han skulle till stan och kom därför och bytte bil men inte tänkte jag på att min handväska låg i bilen. Jag hade alltså ingen nyckel att låsa med och ingen plånbok. Jag som skulle köpa present åt Molly. Panik!
 
Det löste sig. Jag kom på att jag skulle kolla inne om det fanns fler nycklar. Det gjorde det. Och jag fick låna pengar av Herman när jag hämtat honom vid bussen. Men jag var uppjagad hela kvällen ändå. 
 
Nå, nu ska jag gå och måla på ögonen och byta om. Det är snart dags att åka på jobbet. Hoppas det blir lugnt resten av veckan och att jag slipper fler olyckor. Fan trot.... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0