Fredagsmys? Va?

Trött, trött, trött. Vad är det med mig? Jo, jag är lite lite snorig, visst - men ändå. Vad är det för slags förkylning? Huvudet känns helt bedövat, tankarna går trögt. Jag vill helst gå och sova. 
 
Jag har i alla fall gjort ungefär det jag skrev om häromdagen, fast allt går i sakta mak. Jag har städat köket. Jag har varit till både förpackningsåtervinningen och återvinningscentralen.
 
Jag har inte bakat men det finns bröd kvar i frysen och hela bröddisken full på affären. Jag har heller inte sytt nåt men jag har varit och köpt lysrör till den andra armaturen i ateljén, den som jag fick ditmonterad i våras nån gång. Behovet av mer lyse blev akut i och med bygget av det nya garaget. Ett ateljéfönster hamnar inne i garaget nämligen och det blev en viss skillnad i ljusinsläpp kan jag säga. Men det ska jag åtgärda idag och sen ska det nog bli mer aktivitet därinne, det lovar jag. Idéerna flödar som vanligt. Problemet är att bestämma mig för vad jag ska börja med....
 
Det har varit jättefint väder dom senaste dagarna och det bidrar nog också till att det går trögt att göra saker inomhus. Jag vill ju vara ute i solen! Igår fick jag ett akut behov av att dricka kaffe i skogen. Jag slog kaffe i en termos och stoppade ner ett par kex i en burk. Sen gick jag upp på hygget. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0