Promenera mera

Har plötsligt funnit massor med tidshål där man kan klämma in en promenad. Varför har jag inte använt dom förut? Extrem lathet?
 
Måndagar innan jobbet som jag skrev om härom dagen. Tisdagar efter jobbet för då slutar jag tidigt och hinner gå en riktigt lååång promenad om jag vill. Onsdagar börjar jag nio så då hinner jag också gå innan jobbet. I torsdags blev det ingen promenad men jag skulle kunna om jag vill eftersom jag börjar åtta. Frukost behöver jag inte lägga nån tid på hemma, jag äter ju på jobbet. Fredagar jobbar jag olika men det är samma tider som dom andra dagarna. Inga bekymmer!
 
 
 
 
Idag är det lördag och jag har gått fem kilometer i strålande sol och nysnö. Det snöade precis hela dagen igår så nu är världen ren och vit igen. Blev bländad när jag drog upp rullgardinen imorse. Kepa på och så gick jag runt via Rasan. Jäklar vad jag svettades när jag kom hem. Det var ju varmt ute!
 
Efter promenaden fikade jag keso, vaniljkvarg och banan. Såg ut lite som marängsviss faktiskt. Nästan lika gott också, det skulle väl vara chokladsås som fattades då. Sen blev jag jättetrött. Sovapåsoffantrött alltså.
 
 
Men jag tog ingen lur, jag gick ut i boa och letade sommarskor åt Hackebacken istället. Hittade en hel del som han fick prova. Tyvärr var alla för små eller satt illa eller var för trasiga. Det blir väl att göra som traditionen bjuder: Köpa skor när vi åker söderut i påsk. Herman behöver däremot inga nya skor. Han verkar ha vuxit färdigt för hans passade, både gympadojjorna och "promenadskor". Men skjortor behöver han. Alltid är det något.
 
Jag är fortfarande trött. Hoppas inte det är nån förkylning på gång. Hacke har varit hemma med halsont och hosta och jag har hört om flera som legat med feber, både vuxna och barn. Det har vi inte tid med! Jag har ju fått upp farten nu!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0