Jag tror, jag tror på sommaren

Jo jag köpte skorna. Och det är som att gå omkring i strumplästen, så sköna är dom. Jag glömmer nästan att ta av mig dom när jag går in. Eller rättare sagt: jag HAR glömt att ta av mig dom ett par gånger....
 
 
Nu har vädret dessutom varit lite småsomrigt några dagar så jag har kunnat skippa strumporna. Jag som har behållit yllestrumporna på hela maj månad och en bit in i juni. Nåja, igår när vi hade grillfest med vägföreningen hade jag strumpor i dom där skorna men det var tunnare strumpor, inte ylle. Fast det blev kallt framåt kvällen så då gick vi in till Lillens istället och tände upp i kaminen och satt där i köket och hade trevligt. 
 
 
Första grillningen för oss i sommar. Det har ju inte varit nåt kul väder alls och vem vill sitta på verandan och frysa? Ja, jag vet, man kan grilla och sen sitta inne och äta men vem vill stå ute i snålblåsten och grilla då? Inte jag. 
 
Men kanske att det kan bli sommar nu då? Idag regnar det visserligen. Igen. I fredags var det i alla fall uppehåll när Haqvin gick ut skolan. Fast det blåste. Som vanligt. Men vi fick lite solsken på oss när vi promenerade till och från kyrkan, han och jag. 
 
Efter lunchen for Mannen och jag en sväng till Sundsvall. Han skulle ha fönster och jag ville kika på kläder. Det är konsert snart och jag hade ett problem att lösa. Jag vill inte berätta vad jag letade efter men jag hittade det! Till 30% nersatt pris dessutom. Ni får se det när ni kommer på konserten. Jösses, det är bara en och en halv vecka kvar till dess! Och biljetterna säljer som smör i solsken. Hm, som saft i solsken kanske man borde säga istället.
 
Jag hittade även två roliga toppar på Indiska, den ena i turkos medaljongmönster och den andra i orange och rosa blommönster. Väldigt JAG måste jag säga! Och halva priset! Fynda fynda. 
 
 
Mycket snygga till jeans och kanske nån enfärgad kofta utanpå så man inte fryser, nu i denna sommarkyla. Jag är nog en bohem ändå innerst inne. Men det får jag nog skriva ett separat inlägg om för det kan bli en lång utläggning känner jag. 
 
 
(Bilden på mig har jag lånat från http://theasfotoalbum.blogspot.se/)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0