Sollefteåtur

Så har vi varit och shoppat och gjort av med lite presentkort. Jag och grabbarna for till Sollefteå och gick på Dressman. Herman har nu ett par nya, snygga grå byxor och en svart skjorta, inte olik skjortan han växte ur för nåt år sen, samt lite nya kallingar. Haqvin hittade ingenting. Det tror jag mest beror på att han redan har mycket kläder. Herman har lyckats slita ut sina skjortor, det är hål på armbågen på två av dom (och ändå har jag lagat den ena en gång) och förresten har han vuxit lite till sen vi köpte dom. Jag köpte av Haqvin hans presentkort och lovade att han får handla kläder en annan gång. 
 
Fast först for vi på Fresks för att se om dom har en sån där torkställning som man hissar upp i taket. Det hade dom inte. Däremot hade dom utförsäljning på en jacka från Blåkläder som jag suktat efter länge. Tyvärr fanns den gröna varianten bara i herrmodell och den satt inget bra. För rak. Den var för stor upptill och för trång nertill. Attans. Jag som tänkte slå till, äntligen. Fast jag har ju inte råd, egentligen. Jobbandet i december gjorde att A-kasseutdelningen blev minimal och lönen får jag ju inte förrän i slutet på januari. 
 
En lunch i form av Sibyllaburgare hann vi också med. Jag som skulle börja ett nytt hälsosamt liv NU IGEN. Men vad fan, upp igen. Det är en ny dag imorgon. 
 
Nu är det visst "På spåret". Vi hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0