Mc-mässa och annat dravel

Inte lätt att ha tre bloggar när energin knappt räcker till en. Eller om det är tiden?
 
I helgen var jag och Mannen på mc-mässan i Stockholm. Vi började med att fara till E-tuna och sova över där. Sen in till Stockholm på lördagen. Mycket att se på fanns det och fika och öl med goda vänner hann vi med också. På kvällen letade vi oss fram till en indisk restaurang i närheten och det var inte så tokigt. Många foton blev det under dagens gång. Några av dom kan du se på fotobloggen. Det är väl den bloggen jag uppdaterar oftast nuförtiden....hrrm....
 
Sen då? Ja, jag har jobbat. Jobbat och jobbat och jobbat. Huvudet är fullt när jag kommer hem. Dom senaste dagarna har varit extra jobbiga då det är folk som är sjuka och dom flesta av barnen har varit på plats. Men torsdagar är bra på annat vis för då har jag öppningen vilket innebär att jag slutar tidigt. Imorgon åkte jag dock på stängningen istället men det blir ingen stor skillnad mot hur jag skulle ha jobbat annars så det spelar mig ingen roll. Jag ska inte göra nåt speciellt, mer än att göra helg och det kan jag ju göra ändå. Haqvin har visst önskat hamburgare till fredagsmiddag och det tycker jag låter både gott och lättsamt.
 
Dessvärre var jag så slut i huvudet idag att jag skippade träningen. Det var alltså inte det fysiska som inte räckte till utan det mentala. Jag kände att jag ville ha lugnt och tyst och tänka mina egna tankar. Jag har inte riktigt hunnit med det idag. Men jag var på latin fusion i tisdags, alltid något. Dansade så att svetten lackade och jag fick fylla på vattenflaskan under passet. Inte illa, va?
 
En annan sak jag gjorde i tisdags var att åka in till stan. Jag skulle till habiliteringen med Herman och träffa arbetsterapeuten och prata tid och planering och sånt. Efter det hade jag beställt tid till optikern. Jag ser sämre och sämre på nära håll och jag kände att jag måste väl kolla upp det istället för att gå omkring och vara trött i ögonen. Kanske ändå att det är dags för progressiva. Jodå, det tyckte optikern också. Suck. Jag som tycker jag nyss har bytt brillor. Ett och ett halvt år sen var det sa optikern. Ja det är väl nästan nyss det?
 
Sen ska man ju välja bågar också. Det tog en hiskelig tid innan jag till slut bestämde mig för ett par ljusbruna. Jag som började med att spana in gröna bågar. Grönt är skönt. Men dom jag valde gick bättre ihop med mitt ansikte, jag fick lite mer färg liksom. Jag ångrar att jag inte tog med mina andra par glasögon, dom hade kanske kunnat sätta i glasen i dom bågarna istället. Det hade i alla fall blivit lite billigare än vad det blev nu.....
 
Fick inte så mycket pengar den här månaden heller, bara för decembers jobb. Jag får fortfarande gå på timlön. Känns frustrerande. Jag vill inte nöta på mitt kreditkort mera nu, det ska ju betalas tillbaka också när jag väl får pengar och då står jag där på noll igen. Hoppas verkligen det blir jobb ända till sista mars. Jag behöver pengarna. 
 
Nåt annat jag behöver är att klippa mig. Kom på det för sent som vanligt och fick ingen tid förrän andra veckan i februari. Tog en tid på torsdagseftermiddagen för då slutar jag ju tidigare som sagt. Fast nu verkar det som det skiter sig för Mannen är inte hemma den dagen och det betyder att jag inte kan öppna dagis klockan sex för jag måste skjutsa Herman till bussen. Alltså vet jag inte när jag ska kunna gå till frissan och bli fin igen. Jäkla skit. 
 
Nu ropar Herman att det är Mythbusters på tv så nu får ni klara er utan mig. Tjillevippen!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0