Tiden går fort när man har roligt?

Jag har som mål att blogga varje dag men ibland blir det paus utan att jag är medveten om det. Vad kan jag skylla på? Extrem trötthet, huvudvärk, PMS? Väldigt lång helg? Det är nog sak samma vad det beror på, resultatet blir detsamma - inget skrivet.
 
En sak jag faktiskt kan skylla på är att jag jobbade i fredags, på samma dagis där jag var i september. Kul att träffa barnen igen. Kul att komma ut och träffa folk. 
 
Sytt änglar har jag gjort, så klart. På fredag ska dom lämnas in till marknaden. Igår började jag skriva namnlappar och fundera på hur jag ska presentera dom. Klä en skiva med tyg kanske och så hänga upp dom på den? Dom ska märkas med pris(!!), nummer och initialer också och skrivas upp på listan som man lämnar in. Det måste jag fixa idag. Det kan hända att jag hinner sy nån mer ängel innan fredag men det är i så fall en ren bonus.
 
 
Just nu har jag ett surdegsbröd på jäsning. Jag blev så sugen på att baka med surdeg igen så jag letade upp ett recept som såg riktigt mumsigt ut, med rågmjöl och fullkornsdinkel och nötter och aprikoser. Jag har undvikit att baka med surdeg sedan Herman fick tandställningen, det är liksom lite svårt att äta sånt bröd för honom. Men han kan kanske ta bort skorpan och äta inkråmet. Annars får jag baka nåt mjukare bröd åt honom. Jobbigt? Inte alls. Kenwooden sköter knådningen.
 
Det som är jobbigt med surdegsbröd är att det tar så lång tid innan det är klart och man får smaka. Jag vill ju ha en macka NU! Jaja, i brist på bröd får man väl äta limpa, då.....
  

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0