Skaparfredag?

Jag fryser. Pannan hade stannat inatt. Dock är det 18 grader nere i köket där termometern är så kallt är det väl egentligen inte men jag fryser ändå. Ute är det sju minusgrader och snön ligger kvar som ett vitt överdrag på verkligheten. 
 
Igår hoppade jag över träningen. Ja, det är sant. Armen har varit dum dom senaste dagarna och dessutom hade jag ont i högerknät så jag tänkte att jag vilar väl då. Tråkigt men sant. Idag känner jag ingen smärta i knät så det var väl ett bra beslut då. Tråkigt men bra. Armen är väl så där. Jag ska ge fan i att städa och ha mig här hemma så känns den bättre men det är inte så lätt...
 
Kanske det blir en ängladag. Tänkte gå ut och sy igår kväll eftersom delar av familjen var och spelade pingis men jag fastnade i tv-soffan istället. Å andra sidan virkade jag klar en häxhatt och gjorde en fluffig mössa samt några boor (en boa, flera boor??). Slängde ut en fråga på Facebook igår om hur julänglar ser ut. Fick ETT svar: "Glittrig, vit, guldig, vän! Med pudersnö i vingarna." Ja det är väl ungefär den standardbilden jag har också. Fast "pudersnö i vingarna", hur gör man det? Kanske jag har nåt tyg som redan har "pudersnö" på sig?
 
Söker inspiration på Pinterest. Kollar på hur andra har sytt änglar och dockor. Tilda-figurer till exempel. Inte för att kopiera utan för att få idéer till hur man kan sy kläder på ett enkelt sätt. Ibland är det lite för pilligt med dom modellerna jag har nu. Vissa tyger vill inte sammarbeta, det blir trådigt och ser schabbigt ut (och då menar jag INTE chabby chic!). Det ska vara snyggt om det ska va! Men det får inte ta allt för lång tid heller.
 
Man kan hitta mycket roligt via Pinterest. Den här tyckte jag var helt lysande! (Länk till sidan om du klickar på bilden)
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0