Surväder, surtant och survolvo

Just det. Det är ju midsommarafton i morgon. Hur är det med sommaren idag? Jodå, regnet har öst ner emellanåt, sen har solen skinit lite och så har det vräkt ner igen. Jag tror det är lite varmare än förut men det kan bero på att jag letade fram min alpackatröja. Den borde jag haft igår på teatern för den är så lång att den värmer rumpan och så har den huva. Jo man skulle haft mössa igår. Faktiskt. 
 
 
Frös som en tok hela förmiddagen men nu känns det bättre. Kan vara att jag har eldat i kökspanan också, och hunnit vara nere på Hammarn och handla mat(nu igen!!), iklädd alpackatröja och regnkappa. Lite "midsommarkäk" i form av sill, en lagrad prästost och Fazers rallarhalvor blev det, och tacogrejer till ikväll. Det är ju som fredag idag och jag vet inte riktigt varför men jag vill på nåt sätt inte äta tacos på midsommarafton. Men sill och kokta ägg och en god ost blir väl bra? Blir nog nån köttbit också till huvudrätt så att säga. Kanske att vi går ner till hembygdsgården och äter kams till lunch om vädret tillåter. Tror det skulle bli uppehåll. 
 
 
Annars har mitt humör idag varit lika surt som vädret. Drack ju kaffe i pausen igår kväll och då hade klockan passerat åtta med råge. Samma sak i tisdags på kören. Och sen när jag ska sova är jag trött men det är som om hjärnan har glömt släcka lyset. Det går inte att komma till ro. När jag väl somnar så sover jag oroligt. Och sover jag inte bra på natten, blir det surtant hela dagen efter. Och inte blir humöret bättre av att bilen inte fungerar. Den som startade så fint efter att Mannen hade laddat batteriet. Men inte igår när jag skulle ha den. Inget batteri. Skitbil! Nu ska jag byta till sommardäck på Volvon så man har nånting att åka på Hammarn i i alla fall. Eller nu och nu. Jag gör det imorgon. I helgen menar jag.
 
 
Jag som skulle rita serie idag. Jag tänkte mig en fortsättning på midsommarbestyren från förra episoden. Jaja, dagen är inte slut än. Lite mat och sen kanske hjärnan är i form igen, vad vet man. Under har skett förr.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0