Sommarlov vi väntar på....

Mycket piggare nu. Så pigg att jag glömde skriva nåt igår. Jag hade inte tid, jag ritade på min senaste serieepisod med "generation Häx" (nä det är inget bra namn, "Generation Hex" finns redan som serie. Och boknamn.). Och vad är magi om inte midsommar?
 
http://lillahaxbloggen.blogspot.se/2014/06/midsommarmagi.html
 
 
Annat jag gjorde igår: Köpte blommor till blomlådorna, köpte blomma till Herman som han fick när jag hämtade honom vid bussen, gjorde köttfärssås. Inget turkiskt med andra ord. Jo, förresten, jag beställde sumac, en krydda som används bland annat i Turkiet. Men ikväll blir det hembakad pizza och jag tror det blir dom gamla vanliga varianterna: skinka, salami, högar av paprika, champinjoner och lök och så torkad vitlök och chiliflakes och lite ananas. Och mozarella så klart. 
 
Dagen började med ett besök på Arbetsförmedlingen, sen hem och hämta sommarklädd Haqvin för att åka till kyrkan på skolavslutning. Tyvärr var inte vädret speciellt somrigt men Haqvin kommenterade det med: "Äh, det brukar ju regna på skolavslutningen!" Positiv kille. Undrar vem han har det efter? Själv kände jag mig inte speciellt somrig i mina gråa jeans och min bruna manchesterkavaj och SJAL för jösse namn. Det var ju kallt! Kom på när jag stod i kyrkan att jag ju faktiskt har en finkavaj. Fast den är också brun och kanske inte så somrig den heller. Nåja, jag tycker det är huvudsaken att barnen är fina på skolavslutningen, det är väl dom vi ska titta på, inte sant?
 
Mycket sång och musik som det brukar vara och ett oförglömligt sångframträdande av våran kyrkoherde. Åtminstone tror jag att det var han....
 
 Vill ni se en stjääärna....se på mig!
 
 
Jamen nu skiner ju solen! Och barnen ska ta glass till fikat säger dom. Det låter som en bra idé. Sen ska jag åka och handla pizzaattiraljer och så godis förstås. Det är ju fredag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0