Ont det gör ont....

Jag frös igår så jag har träningsvärk idag. Det gör ont ända ut i händerna. Varför lär jag mig aldrig denna sommar? Varför kollar jag mer i spegeln än på termometern?
 
I spegeln såg det ut så här. Ganska somriga färger i alla fall. Men jag undrar om inte långklänning och woolpowerunderställ hade varit bättre. Dom där smala brallorna värmer inget. Det gör inte regnfuktiga gympadojor heller. Nåja, det fanns dom som hade sandaletter....
 
 
Vi levererade i alla fall, trots kyla. Och publik hade vi. Rekordstor! Känns som det var en bra idé att hålla till på Trätojordsbacken. Näsets bygdegård där vi har varit är fin men det är inte centralt. Nära till middagen efter konserten var det också. Vi hade beställt på Hörnet så det var bara att trava iväg över backen. Åt västerbottenskrustad med rom, baconlindad kycklingfilé med ris och grönsaker och dajmpannacotta. Ett glas vin till. Vi skrattade emellanåt så tårarna rann och vad det var som var så roligt är jag inte riktigt säker på. Sen åkte vi hem och SOV. 
 
Volvon står kvar på Hammarn. Det blir en lämplig promenad att gå ner och hämta hem den idag. 
 
Nu ska ni få se häxan jag sydde och lämnade som pris till lotteriet. Doris heter hon. En rockabillyhäxa. Tjusig brutta, va?
 
 
Kan hända får jag beställningar på fler i samma stil. Annars syr jag ändå och lägger upp i min butik på Jabbo eller lämnar in till Turistbyrån för jag är mycket nöjd med hennes uppenbarelse! Men jag behöver virka fler häxhattar. Måste köpa svart garn för jag tycker svarta häxhattar är snyggast. Har lyckats virkat upp all svart acryl jag hade och jag vet inte om jag vill kosta på häxorna mitt svarta yllegarn. Men det finns på Konsum. Vad är det för sak?
 
Nu tror jag att jag ska gå ut och inventera lådan med småmönstrade bomullstyger. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0