Grillfest och cruuuuising

Så var årets cruising bevistad, bevittnad och dokumenterad på bild. 
 
Kvällen började på Plassen där I och G bjudit hela byn på grillfest. Ett mycket trevligt initiativ tycker jag. Det är sällan man ser nästan alla i byn samlade på ett ställe. Vad många vi är egentligen. Det bjöds på grillad lax och fläskfilé, potatissallad, grönsallad och sås. Vin eller öl eller "plassenvatten". Vädret var ganska fint igår, mycket sol och varmt om man höll sig i solen. Dock blev det kallt igen på kvällsidan. Min bordsgranne M började kvällen i vita kortbyxor och vit spetstopp och slutade den i svart täckjacka och täckkjol. Det är juni 2014, det....
 
 
När kaffet och kakan var uppäten hängde jag på H, E, H, T och S ner på Hammarn och cruisingen. Kollade bilar, kollade folk, pratade, fotograferade. Själva drickandet är väl inte så intressant nuförtiden. Lagom är bäst. Jag börjar nog bli gammal. Eller vuxen kanske.
 
 
Det är roligt med alla bilar och alla stilar. Jag är fortfarande för feg för att fråga främmande folk direkt om jag får fota dom. Måste jobba på det. Men lite allmänna bilder på bilar och folksamlingar blev det i alla fall. När klockan var en bit över tolv var jag nöjd och gick hemåt. Hungrig var jag också men jag hade glömt plånkan hemma. Som tur var fick jag lift från älvbron så jag slapp gå hela vägen. Dock ej i en jänkare men man kan inte få allt här i världen!
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0