En dag på semestern

Angående mitt inlägg igår om turkietresan: Ni kanske undrar om vi gjorde nåt annat än ÅT? Jodå. En dag såg väl ut så här ungefär:
 
Sova gott med luftkonditioneringen på, kämpa sig upp före tio så man fick äta frukost i restaurangen och inte "skämsfrukost" i Burgerland, dricka kaffe i lugn och ro ute eller i foajén och kolla lite facebook med mera om man lyckades logga in på wifin, gå tillbaka till rummet och byta om till badkläder och smörja in sig med solkräm, gå ner till stranden och sola och bada, dricka mer kaffe, dricka öl, dricka vatten, äta lunch på strandrestaurangen, bada lite mer om man orkade, äta glass, gå tillbaka till rummet och duscha av sig och byta om, vila en stund, kanske ta en tupplur, sitta på balkongen och läsa och ta en öl, gå tillbaka till hotellet (vi bodde i familjesvit) för att leta rätt på dom andra, hitta igen dom i korgmöblerna utanför entrén som vanligt, gå och hämta en öl eller en GT eller båda delarna och sätta sig med dom andra, möblera om så vi alla får plats på samma ställe, prata och skratta, gå och äta middag i restaurangen, sitta nånstans på hotellområdet resten av kvällen och dricka och prata och skratta eller driva omkring, kolla på underhållningen, eventuellt kvällsfika i Burgerland och så gå och lägga sig. Snark.
 
Har jag berättat att vi var 22 personer som åkte tillsammans? Det fanns alltså gott om folk att umgås med. Riktigt trevligt var det. 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0