Åter till vardagen

Jag måste skriva om annat än Turkiet nu känner jag. 
 
Nu är det bara en skolvecka kvar, sen har barnen sommarlov. Skönt att slippa kliva upp halv sex varje morgon. Det gick trögt imorse vill jag lova. 
 
Lego har inte setts till sen vi kom hem. Undrar vad kissen håller hus? Hoppas inte det har hänt honom nåt. Kattvakterna har i alla fall träffat honom när dom var här så han kanske bara håller sig undan. Om ni ser våran lurv, hör av er! Vi saknar honom..... 
 
 
Vädret har varit varmt sen vi kom hem, även om det har både åskat och regnat mellan varven. Skönt i alla fall att vi inte behövde få en fryschock efter Turketvärmen. Det ÄR verkligen sommar nu! I´m loving it!
 
 
Nationaldagen firades med att bjuda farmor på grillat och tårta. Nå, tårtan var Frödinges "Kladdkaka med glass" men den var helt ok, för att vara en köpekaka alltså! Grillningen var också helt ok, för att inte säga strålande. Entrecote, köttfärsspett och aubergin och så kokt potatis, sås och sallad till. Grillad aubergin var en höjdare, det blir det fler gånger!
 
 
Ojdå, nu gled vi in på ämnet mat igen. Sorry. Jag ska skärpa mig och skriva särskilda matinlägg hädanefter dom jag brukar. 
 
På tal om sommar så ska jag sy mig ett par haremsbyxor eller vad dom kallas. Inte så mycket för att jag blev inspirerad på semestern, det sprang ju liksom inte omkring turkar i pösbyxor på hotellet, utan för att jag velat ha ett par länge och för att H hade ett par på sig när vi flög hem. Luftigt och skönt alternativ till kjol. Byxdress är jag också sugen på, med långa luftiga ben, kanske med puff, och linnemodell upptill. Eller overall kanske det heter nuförtiden. Det var många som hade såna i värmen där nere. Hm, jag som skulle sy långkjol innan vi for, vart blev det av? Nåja, sommaren är lång.
 
Nu är det kaffedags.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0