Vad händer?

- Första feberfria dagen! Nästan en hel vecka höll viruseländet ut. Igår kväll fick han ta Mollipect och inatt har vi fått sova. Följdaktligen är vi mycket piggare idag, både han och jag.
- Trots tröttheten som hållit mig i ett stadigt grepp dom senaste dagarna orkade jag ändå fara på träningen igår kväll och studsa runt där som en liten gummiboll. Är det inte märkligt? Priset är en smygande träningsvärk i låren idag. Men det lät konstigt om mig. Sulan hade lossnat ännu mer på högerskon. Dags att investera, om än i budgetklass.
 
 
- Det var minus 20 imorse. Vilken tur jag hade bestämt mig för att det var bakdag idag. Matildas grahamsbröd bakade jag på förmiddagen och nu ska jag sno ihop en morotskaka. Var tvungen att handla vetemjöl, olja och valnötter först. Det var nästan så det blev en valnötsfri kaka den här gången. 45 spänn för en påse nötter! Men så tänkte jag: När jag köper godis funderar jag inte på vad en påse kostar. Valnötterna tillför ju faktiskt nåt till kakan. Den blir kanske inte nyttig men nyttigare än utan nötter. Och förresten, det är ju fredag!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0