Helgen går mot sitt slut

Söndag kväll. Nytränad, nyäten, nya tag inför en ny vecka. 
 
Betalat räkningar. Inte så kul. Men jag kanske slipper ta av sparpengarna innan nästa utbetalning om jag har tur. Min ekonomi börjar bli komplicerad. A-kassa varannan torsdag, barnbidrag för ett barn den 20:de och studiebidrag för det andra den 30:de. Nej, han får inte behålla det själv än, han bor hemma och jag betalar hans mobil och servar honom med skjuts till och från bussen och allt det andra som mammor gör. Påminner om läxorna till exempel. Suck.... Tänk om man kunde tänka åt dom? Men jag har fullt upp med mina egna tankar. Försöker hjälpa honom så gott jag kan, stötta, uppmuntra - vad mer kan man göra?
 
Har inte hört nåt om jobbet. Imorgon är det 14 dagar sen hon på bemanningsföretaget skulle skicka in min ansökan. Lite dåligt tycker jag nog att det är. Dom kunde väl ringa och säga "nej, tyvärr, du var inte den vi tänkt oss" om det nu är så det är. Som det är nu törs jag inte ens beställa tid hos frissan.
 
Idag sydde jag färdigt en ängel. Inte blev det nån rockabillybrutta inte, snarare en badbrud från ospecifierad tidsepok. Hon har en sån där rynkad badmössa, sekelskiftesmodell kanske? Men baddräkten ser mer ut att vara från 50-talet. Funderar på att göra en vanlig, tajt badmössa till nästa badbrud men vilket tyg ska man använda då? Nåt som ser ut som gummi? Eller är bubbligt? 
 
 
Sydde en bakduk åt mig själv också. Hade fröskalsbomull som legat till sig bra länge i mina gömmor. Tyvärr var den tjockare än jag mindes den så jag vet inte vad jag tycker om bakduken än. Inte orkade jag brodera nåt heller, inte ens göra en applikation. Usch vilken lathet. Men det kan ha berott på det jag skrev, att den inte blev som jag tänkt på grund av tyget. Jag får använda den och se vad jag tycker. Skjuta projekt bakduk på framtiden så länge. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0