Detta har hänt

Jag har märkt att jag sällan skriver nåt här på helgerna. Tror det beror på att jag har fullt upp med att umgås med familjen så mina tankar hinner inte samlas tillräckligt mycket för att bli ett inlägg. Men ni kan få en liten sammanfattning av helgen:
 
Fredag:
Blev inget "gjort" ute i ateljén. Men jag började städa ur lådorna i sybordshurtsen. Städa och sortera, städa och sortera. Jag njuter av att det är ostökigt därute! Men snart ska jag börja skapa. Jag satte upp gardinerna också.
 
 
Det BLEV tacos till middag - jag har hittat tre förpackningar älgfärs i frysen! Oh lycka, oh fröjd! Då klarar vi oss ett tag till. 
 
Lördag:
Vi kastade ut julen. Julpynt packades ner, gran kastades ut. Och nästa år vill jag ha en PLASTGRAN! Hur kan det bli så mycket barr av en så spinkig gran som vi hade i år?
 
 
En liten promenad blev det. Och lite mer plock i ateljén. Ja, jag är oförbätterlig.... 
 
Söndag:
Hittade snyggaste knappen när jag höll på att sortera grejer (nej jag sorterar inte knapparna, nån måtta får det vara). En skidåkare! Visst är det snygg? Undrar hur gammal den är?
 
 
Till slut, efter middagen, när man egentligen borde varva ner och göra kväll, DÅ började jag måla. Fast jag höll bara på en liten stund. Sen öste jag flis. Det är kallt ute nu. Men inne är det varmt. I ateljén också!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0