Ateljé yeah yeah!

Det här inlägget hittade jag under "Utkast" här i bloggen och det skulle egentligen ha publicerats den 30 december. 
 
Förresten, jag har glömt att delge er det stora ögonblicket: igår flyttade jag in i ateljén! Eller, ja, jag flyttade in grejerna från gäststugan. Tavlor, teckningar, staffli, mappar med mönstertidningar, tyger, skumgummi, knappburkar, prylburkar, symaskiner, etc etc. Hjälp, jag höll på att bli galen på alla grejer! Och fortfarande är hela gården istäckt så istället för att halka runt där med prylar i famnen tog jag bilen och backade den mot gäststugan, fällde baksätena, packade in grejer, svängde runt på gården och backade mot ateljén och lastade ur. Fyra lass blev det fast sista vändan bestod bara av ett skrivbord och två symaskiner. Det står fortfarande saker kvar i gäststugan men jag vet inte om det är nåt jag ska använda. 
 
Nu står alla prylar på golvet. Huvva, mina struktureringsnerver är spända till bristningsgränsen. Jag vill ha ordning! Men hyllkonsoller är inköpta av E idag och hyllor hoppas jag vi kan köpa imorgon och då kan man börja slänga upp allting uppåt väggarna så att säga och få golvytan fri. Möblera med dom bord jag har och se hur det blir. Dessutom sade Mannen idag att jag kan rensa ur färgförrådet och använda det till mina grejer istället. Suveränt! Där finns redan hyllor och jag behöver inte ha nån mer förvaringsmöbel i själva ateljén.
 
Det som fattas sen är eldragning. Nu får man gå runt huset och in i plåtverkstaden för att tända lyset. En aning opraktiskt kan tyckas. Men Mannen ville inte vi skulle dra el förrän jag flyttat in grejerna och jag vet var jag behöver eluttag. Bra tänkt. En annan sak som fattas är min ritningshurts. Den står i Eskilstuna fortfarande. Jag kanske måste åka dit och hälsa på och hämta den. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0