Plötsligt händer det

Plötsligt händer det. Plötsligt igår fick jag en kreativ attack och skissade ner två Zelmaserier som jag har haft fragment av i huvudet jättelänge. Nu plötsligt fick jag ihop dom. Jag ritade också ren en och tuschade den ena. Imorse ritade jag ren den andra också. Nu ligger två splitter nya episoder ute på häxbloggen! Fast dom är fortsättningen på den förra, den om Alva-Klaras mamma. Och jag tror det kommer ännu mer. Det är väldigt skoj att skoja om elaka personer tydligen. Fniss. 
 
Piggare idag också. Var till VC igår. CRP var under fem, halsprovet negativt och tempen 37 och noll, pip. BARA virus. Jag sa ju det! Och så typiskt att man är piggare idag, så typiskt. Jag hade kunnat spara den där hundringen till nåt annat, typ nio liter mjölk. Nåja, det går inte att göra ogjort. Nu går vi vidare. Jag ska egentligen vara glad att jag slipper äta penicillin, det blir alltid nåt skit efter en sån kur, ont i magen eller svamp eller nåt. Nej jag är GLAD, hör ni det. 
 
Jag tog faktiskt en promenad för en stund sen. Gick rätt bra, fick några hostattacker men jag tog det lugnt. Skönt med frisk luft. Nån minusgrad bara, lite halkigt bitvis eftersom det var tö igår. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0