Önskelista

Imorgon är det en vecka tills jag fyller år. Vad barnslig jag känner mig när jag skriver så. Men det är roligt att få kaffe på sängen och att fira med tårta. Lite kul med presenter är det faktiskt också, hur gammal man än blir.
 
Vad önskar jag mig då?
 
Jag önskar mig fred på jorden, att alla människor förstår att dom är en del i ett stort sammanhang och därför slutar köpa billigt danskt fläskkött och handlar ekologisk, närproducerat, djurvänligt och miljövänligt istället samt att alla barn och vuxna känner sig älskade och behövda och att dom är bra som dom är. Men det blir väl svårt att slå in i ett paket antar jag.
Men ok, saker jag inte har råd med just nu, det kan jag väl önska mig. Det där lilla extra.
 
Jag tycker till exempel inte att jag har råd att gå på massage eller fotvård just nu. Frissan ska jag till på måndag, tack vare presentkortet hos Diva som jag fick i julklapp. Andra presentkort är också välkomna, på klädbutiker till exempel eller varför inte Claes Ohlsson, haha. Det går bra det med. Jag gillar Claes (butiken alltså). Dom har ju både bakprylar och konstnärsmaterial.
 
Jag behöver faktiskt vanliga saker också, som trosor till exempel. Dom finns på Twilfit, Dolly heter dom. Jag skulle tipsa mamma om ett minnesknep för att komma ihåg vad dom heter: Trosor -> bh -> tuttar -> Dolly Parton. "Jaha, jag tänker på en hund jag kände förut som hette Dolly" sa hon då. Hur hon kunde koppla ihop det med trosor vet jag inte riktigt. Men nu kom vi visst in på ett sidospår.
 
Böcker är också trevligt. Det brukar ju vara bokrea så lägligt när jag fyller år. Sen vet jag inte riktigt vad jag önskar mig. Vackert väder, sitta ute och steka kolbulle och grilla hamburgare kanske? Det vore trevligt.
 
Jag önskar även att ni kommer och dricker kaffe och äter tårta. Jag tror jag har fått ihop smakerna nu (i huvudet i alla fall) och det blir en tårta att minnas, antingen för att det är så jäkla god eller så för att den blev så misslyckad, hehe. Och så blir det hembakade wienerbröd! Och havrekakor! Havre är så gott. Kan man inte göra en havretårta? Känner ni att ni inte vill äta kakor och sånt så är ni välkomna ändå. Det är inte ätandet som är viktigt.
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0