Det är i Pålgård det händer

Idag är första dagen på länge som jag känner mig pigg. Jo, på julafton var jag också rätt ok, sen kom migränen och förstörde allt. Igår hade jag "migränrester" kvar, en svagare huvudvärk men fortfarande illamående när jag rörde mig för plötsligt. Sov en sväng i soffan på eftermiddagen och var ändå trött vid halv elva så då gick jag och lade mig. Imorse kände jag mig lite "migränbakis" när jag klev upp men det försvann efter frukost. Härligt att känna sig normal igen! Vad nu normal är....
 
Var ute en kort sväng med kameran för solen sken så vackert på all snö men det var tjugo minusgrader så det bet i både näsa och kinder. Kallvädret bjöd på en vädersol, en regnbågsfärgad ljusfläck vid sidan av solen. 
 
 
Jag var faktiskt ute och gick igår också, trots huvudvärk. Då träffade jag först på en tomte med en säck klappar som stod och kikade fram bakom en trädstam. 
 
 
På Plassen upptäckte jag två småtomtar som stod och vaktade Ko-Huldas tror jag.
 
 
När jag hälsat på dom så hörde jag motorsurr från skogen. Det var T och V (tror jag) som höll på att köra upp skidspåret med skotern. Det gillar vi!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0