Resumé

Sicket slarv. Inget datorsittande här inte. Inget skrivet på bloggen. Men vi kan väl ta en sammanfattning av veckan som varit.
 
- Först och främst jobbat. Känns bra. Bytt bajsblöjor för första gången på ungefär 12 år. Känns ovant men det funkar.
 
- I onsdags var vi på begravning. Inte kul men nödvändigt. 
 
- Fått hem matberedaren! Nu är frågan hur jag ska inviga den. Vitkålssallad kanske? Det som gamla matberedaren absolut inte klarade av. Börja med eldprovet alltså? Eller prova knivarna och göra en äppelpaj till fikat? En smoothie med mixern kanske? Den känns inte bara bra, den är snygg också. Återkommer med recension när jag testat den. 
 
 
- Igår var det fredag. Efter jobbet for jag till Sollefteå och klippte mig. Lite väl lyxigt kanske men det fanns inga tider alls kvar på Hammarn, inga som passade nu när jag börjat jobba. Och ibland är man värd "egentid" som det så fint heter. Jag tycker visserligen att all min tid är min egen men ibland är det skönt att vara alldeles själv. Tänkte ta en sväng i butikerna innan frisörbesöket men när jag kom fram till Sollefteå var jag hungrig igen (lunch kl 11, mellis kl 14) så jag tog en fika på Mango istället. Satt i tystnaden och filosoferade. Frisyren blev bra förresten. Och idag ska jag färga håret. Frissan övertygade mig om att det kommer att bli bra. Det är några ljusa slingor kvar i luggen och dom kommer förmodligen att bli starkare i färgen. Vad snygg jag kommer att bli!
 
- Har sytt färdigt en häxa och en ängel som ska levereras idag. Återkommer med bilder på dom.
 
- Ikväll är det kickoff med ReMix eller vad vi ska kalla det. Det blir ju ingen hösttermin att tala om eftersom det kommer en bebis i september men Stina säger att om det går bra kan vi repa in några gamla godingar till julkonserten. Låt oss hoppas på det. Det blir nog sjunga av ikväll i alla fall. Vi ska äta på Grannäset. Kantarellsoppa, lammfilé med tryffelmos och rabarberkrisp med messmörs- och whiskyglass blir det för min del. Det låter väl nåt det va?! 
 
Nu ska jag fixa lite lunch. Rester av gårdagens pizza värmd i mackjärnet. Fredagsmys i repris.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0