En lugn helg

Det var inte så dumt att vara hundvakt. Man fick lite extra små promenader. På fredagen gick vi ner till Rasan och vände. Solen sken, Sippa nosade på precis allt.
 
 
Lego insåg väl till slut att hunden inte skulle komma efter honom. Först låg kissen och spanade på behörigt avstånd och till slut på kvällen vågade han sig fram till bron och gick in. Sen höll han sig på övervåningen medans Sippa var nere. 
 
 
På natten vaknade jag vid tvåtiden av att nån tassade runt på övervåningen, en hund av klickandet att döma. Till slut kom hon in i sovrummet. Då hör jag bredvid mig i mörkret i sängen ett djupt "MORRRRR" och ett "HSSSS!". Jaha, jag har tydligen en katt som har sökt skydd bredvid matte i sängen. Inget hände dock, Sippa struntade i den där tjuriga katten och gick ner igen och Lego gömde sig under sängen resten av natten. 
 
Lördagen och söndagen var ganska lugna. Hundpromenader, häxsömnad, matlagning och slappa är väl ungefär det vi ägnat oss åt. Ingen träning igår kväll, tyvärr, men ikväll blir det. Det snöar förresten.....
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Thea

Hundar kan verkligen konsten att slappa!:D

2014-04-07 @ 09:09:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0