Åter till ordningen

Inte har man tid att skriva nåt när man ska umgås och ha trevligt heller. Men nu är vi hemma igen. Tillbaka till vardagen. Åter till ordningen. Barnen är på respektive skola och jag sitter vid datorn och kollar platsbanken och svamlar på bloggen.
 
Vad har vi gjort då? 
 
Vi har ätit och umgåtts med mamma och pappa och syster T. J hann vi träffa också innan hon for tillbaka till skolan. Vi har varit och shoppat men det har jag ju redan skrivit om. Här kommer bild på kappan jag köpte.
 
 
(Om ni undrar så är kartonghögen till vänster J:s presenter. Hon fyller 20 imorgon!)
 
Jag har fått en påse fina band och lite annat kul till häxorna/änglarna av T och en kasse med tyger av mamma, både trikå och glitter och glam. Få se vad vi kan hitta på av det!
 
 
På fredagen promenerade vi ner till stan och där blev det lunch på Wayne´s coffee. Jag tog en "hälsowrap" (nejdå, jag blev inte alls påverkad av namnet, hrm....): tortillabröd med ägg, kräftstjärtar, grönsaker, avocadomos och salsa. Jättegott var det. Och kolla vilka snygga kaffekonstverk vi fick. Nej, vi är inte alls lättimpade, vi....
 
 
Efter alla dessa förlustelser är jag fattig och sockerstinn (för vi köpte så klart "bilgodis" innan vi for hem). Nu ska jag återhämta mig. Åter till ordningen. Ikväll är det träning, äntligen! Och jag blev inspirerad av syrrans frukost: bär och kesella. Jag är dock förtjust i lite "crunch" så jag tog och gjorde en rostad nöt-frö-kokosblandning imorse. Meningen är att man ska ta en "nypa" av den, inte skedvis som man gör av müsli/granola. En aning tuggmotstånd och en annan konsistens som bryter av. Jag gillar att tugga. Sen tillför den säkert en del till näringsinnehållet också, både fett och fibrer. Recept kommer i separat inlägg.
 
Måste väl berätta att vädret har varit kanonfint. Känns konstigt att komma hem till dom fortfarande gulgråa gräsmattorna och det är närmare 20 grader. Men det är faktiskt bara april än. Ett litet tag till. Valborgsmäss på onsdag. Sen börjar våren på riktigt tror jag!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0