Med såg och sekatör

 Nehe. Det blev ingen träning, både K och E var sjuka idag. Och jag som var så taggad..... suck....
 
Det blev en sväng på motorcykeln istället. Vädret har varit strålande idag efter en kall och ruggig morgon och det var fortfarande fint efter middagen fastän lite kyligare i luften. Vi åkte 87-an till Selsviken, vek in mot Överammer och åkte över Färsån tillbaka. Sen en sväng ner på Hammarn, runt Kullsta och så runt Lien och hem. Det drar kallt om nacken på nåt konstigt sätt när vi åker, jag vet inte om det är turbulens precis där bak. Måste hitta en krage eller hjälmhuva för att slippa draget. Jag var jättefrusen när vi kom hem bara för att nacken blev kall. 
 
På eftermiddagen var jag ute i finvädret och misshandlade buskar och träd med såg och sekatör. Vinbärsbuskarna är nu urgallrade och ganska så fina, päronträdet (som hittills "dött" varje vinter, kommit igen med nya skott och hittills aldrig blommat eller burit frukt) är nu ett TRÄD, inte en buske och krikonträdet har bara levande kvistar kvar. Dock funderar jag på att kapa krikonet ännu mer, det sticker liksom ut kvistar på ena sidan bara. Fastän den hade skjutit rotskott i vinbärsburkarna, den rackarn! Ja, den hade säkert skjutit skott på fler ställen men dom har vi väl kapat med gräsklipparen antar jag. Skotten i buskarna har jag inte sett eftersom jag inte beskurit dom på flera år. Jag funderade ett tag på att spara dom men jag ändrade mig och kapade ner krikonkvistarna. Kändes konstigt med kombinationsbuskar, det räcker med att hallonen nästlar sig in ibland tycker jag. Och nässlorna, fast dom kanske nässlar sig in? 
 
Trädgårdsarbete är väl en slags träning det med fast man inte kan räkna bort dom kalorierna. Det får bli nya tag med träningen på torsdag då nästa pass är. Och imorgon börjar tisdagsövningarna med kören! Hurra!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0