Woolpower och te

Kan man bli surdegsberoende? Jag hade en skvätt kvar av surdegen jag köpte så jag matade den i förrgår kväll och igår bakade jag. Den här gången blev det grahamsbullar. Jösses vad gott! Lite sega och spänstiga men ändå saftiga och med lagom stora hål i. Runda som bollar blev dom! Hur ska jag nånsin kunna återgå till att baka "normalt" igen? Nästa gång tror jag det blir baguetter men inte med surdeg utan poolish som är en fördeg med lite jäst i. Behöver inte (men kan) förberedas dagen innan. Använder man poolish ska baguetterna bli så där sega och härliga som dom ska vara.
 
 
Natten blev lugnare än jag förväntade mig. Minns bara att jag vaknade en gång för att torka näsan. Igår kväll var den röd som på Rudolf Ren. Lyckades ta fel burk och smorde in den med min hudkräm Oliva. Jäklar vad det sved! Fort, på med Helosan! Känner mig fortfarande snuvig och snorig och harklig men ändå skapligt pigg. Jag tar det lugnt och dricker te (ur mina fina tekoppar!) och skrotar omkring i mitt woolpowerställ. Jaja, jag bakar och syr och gör lite annat också, erkänner....... Men jag FÖRSÖKER att inte ha några ambitioner. Och det som blir gjort gläds jag åt.
 
 
Woolpowerstället hade jag på mig hela dagen igår. Till och med när jag for på affären. Fast det finns ju nåt som heter överdragsbyxor och jacka, hehe. Det ingen ser behöver dom heller inte bekymra sig om. Dock tror jag inte jag ska ha det på mig när jag far på kören ikväll. Vi har visserligen sagt att man får komma som man är, i myskläder om det nu passar en bäst, men jag har en känsla av att woolpower kan bli lite för varmt om vi ska sjunga och kanske leka och med all säkerhet skratta en massa. 
 
Har ägnat morgonen åt att städa telefonen. Nu ligger den och installerar en programuppdatering. Hoppas det finns plats. Jag har haft lite problem med uppdateringar på apparna den senaste tiden, det finns inte tillräckligt med utrymme säger telefonen. Men en jäkla massa förinstallerade appar som jag inte använder finns det! Och dom kan man inte ta bort. Skräp säger jag. Jag vill bestämma själv!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0