Ateljé!

Nu rör det på sig! Kanske att jag får min ateljé snart.
 
Mannen har flera gånger sagt "men du kan ju börja med att plocka ur rummet". Och mitt svar har varje gång varit detsamma: Nej det kan jag inte för det är ju inte mina grejer som ligger där i en enda röra! Idag, innan han for iväg för att köpa en flistugg (eller möjligen en flishugg) sa han: Nu står det en släpvagn utanför din ateljé där du kan lägga det du inte vet var det ska vara. Jaaa, det kan jag! svarade jag.
 
Nu sitter jag här i soffan med en välförtjänt kopp kaffe och känner mig nöjd. Jag har burit ut verktygslådor, lådor med okänt blandat innehåll, limknektar, rör, barnens gamla snickeriprojekt, arbetskläder, etc, etc samt en del som jag identifierade som skräp (det lade jag inte på släpvagnen). Nu är det bara stora grejer kvar, som pallyften och snickarbänken som jag behöver hjälp med att flytta.
 
Känns som jag kommit en liten bit framåt i alla fall. Lite närmare en ateljé som faktiskt är planerad och inredd som det från början! Nu gäller det att få till allt jag vill ha där. Det ska vara ljust och det ska finnas praktisk förvaring både för tavlor och tyg. Höj- och sänkbart arbetsbord kanske? Ett kartskåp skulle vara perfekt till tekningar och grafiska blad.
 
Oj vilken prestationsångest jag fick!
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Monica Röstlund

Hej!
Jag har ett ganska stort höj och sänkbart skrivbord i vinkel om du är intresserad. tror att det är 150*150 ljus skiva typ björk.

Svar: Ja jag är absolut intresserad! Jag kommer gärna och kollar.
Kvasthilda

2013-10-20 @ 21:49:54
Postat av: Monica Röstlund

Det är bara att höra av sig det är isärskruvat just nu och är på grannens vind.

0703279866 21233

2013-10-23 @ 20:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0