Mitt i veckan

Planerade att promenera ner och handla. Men jag behöver köpa mjölk och då brukar jag undvika att promenera för det blir så tungt. Å andra sidan, för att spara pengar undviker jag att åka och handla om vi INTE behöver mjölk. Moment 22. Störande är också att jag behöver handla idag när pengarna kommer imorgon. Det betyder att jag måste "låna" pengar av mig själv, dvs nalla på sparkontot. Visst, dom kan jag flytta tillbaka sen men man ska komma ihåg det också. Det är ett jäkla pusslande när man har 14-dagars-"lön". 
 
 
Jag ska köpa en penna också som H skulle ta hem. En rörspetspenna till mina serieteckningar. Försöker få nån ordning på mina häxor och dom andra invånarna i serien. Zelma, Sara, Alva-Klara, Mjölkharen, Puke, Prinsessan på ärten. Sen får vi se om det dyker upp fler. Zelmas pappa ska vara med och kanske mamman (om hon inte är på spa eller träffar sina väninnor) och kanske några fler fasta karaktärer. Lite fler manliga sådana behövs nog. Fantasi saknas inte. Det stora problemet just nu är att skisserna blir bättre än dom "riktiga" teckningarna ibland.........
 
 
Funderar på om jag ska stå på julmarknaden på Älggårdsberget, om det inte krockar med andra evenemang. Blir häxorna (dom i tyg) och änglarna förstås och kanske lite annat som jag funderar på. Kan vara bra att ha lite olika saker, gärna nåt lite mindre som går lätt att sälja så jag får ihop till bordshyran i alla fall. Ska kolla upp det idag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0