Fiat lux

Idag måste jag komma ihåg att ta ut min blodtrycksmedicin från Apoteket. Skulle gjort det igår men det glömde jag. Man kanske skulle haft ett piller för minnet också. Men hur skulle man komma ihåg att ta det?
 
Nu stoppar jag varje morgon i mig en tablett Amlodipin för blodtrycket, en Probi mage och en magnesiumkapsel. Snart får jag skaffa en dosett. Känner mig som en pensionär. Men magen gör sällan ont sedan jag började med Probi-kapslarna. Det verkar funka. Magnesium äter jag för att det ska vara bra för sömnen och ja, för lite av varje tydligen. Brist kan öka risken för ångest och depressioner och ett tillskott verkar inte göra nån skada i alla fall så jag tar min tablett dagligen. Allt för att motverka mörkret. Ett annat sätt att motverka mörkret med magnesium kunde förstås vara att fyra av magnesiumblixtar.
 
På söndag är det första advent. Äntligen fram med ljusen. Jag har bestämt mig för att inte använda våra gamla adventsljusstakar utan förvandla ljusfatet till en istället. Fyra blockljus och så dekorationer. Skulle kanske ha haft siffror på ljusen, nån skrev att det finns att köpa på Ica. Å andra sidan har man inte siffror på "vanliga" adventsljusstakar, det går bra ändå. Jag vägrar ju TEXT på allt, alltså behöver man knappast siffror heller, va? Jaja, vi får se.... jag tänker inte säga nåt för då får jag kanske äta upp mina ord sen när jag köpt siffror till ljusen. Men vita ljus vill jag inte ha och det är inte för att jag inte gillar vitt utan för att det blir så dålig kontrast mot den vita väggen och den vita skänken. Tror inte jag ska ha röda ljus heller, hmmm.....
 
Man kanske ska köpa såna där sifferljus man sätter på tårtan?
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0