Ego-dag

Igår tog jag och for till Birsta - alldeles själv. Bara jag. 
 
Skulle köpa skidor för mitt födelsedagspresentkort på Stadium tänkte jag men det var urplockat och det fanns inga som passade mig. Gick även på Team Sportia men det var samma där. Sen vet jag inte om försäljaren var omdömeslös, försökte var rolig eller trodde han gav mig en komplimang. "Dom här skidorna går upp till 55 kg, det skulle väl räcka till dig, va?" Ööööh.... Nä. Nu är jag visserligen kort i rocken och hade vinterkappan på men alltså....jag väger 79 kg.....  Jag frågade Mannen sen när jag kom hem: "Ser jag ut att väga 55 kg???". "Nähähäe!" svarade han och flinade. Hm, vad menade han med det, tro? Fast han har ju rätt.
 
 
Passade på att kolla på kläder. Fick ett presentkort på Indiska också när jag fyllde. Dock hittade jag inget som jag ville ha, kanske för att jag satt upp klänningsinköpsförbud för mig själv.... Jag älskar klänningar men jag är mer i behov av nya överdelar för jag har faktiskt kjolar och byxor i garderoben också. Kollade på ljusfat och lite inredning också men nä, jag köpte inget. Fast jag var sugen på en sån där hängande dekorationsgrej, vad det nu kan heta, som ett överdimensionerat halsband man kan hänga i en dörröppning eller i ett fönster. Hängade ljuslyktor gillar jag också men jag vet inte var jag ska hänga dom....
 
 
Gick på Joy istället. Syrran hade så snygga toppar och kjolar när vi var och hälsade på. "Köpt på Joy!" Så då måste jag ju kolla där. Och jag hittade en kofta! En blommig! Först tyckte jag att färgerna var fel, lite för mycket rosa men när jag provade den blev jag jättefin! Sen började jag så klart fundera på om den var tantig..... Äh, vad larvig jag är, jag såg ju smal och glad och vårfin ut! Köpte ett halkigt linne i vårgrönt också att ha under koftan eller för all del, under nåt annat. Vårkänslorna slog till ordentligt där! Bild? Håll utkik efter fredagsfotot!
 
 
Efter en sån fullträff är det svårt att gå på Lindex och KappAhl och hitta nåt fint bland billighetsplaggen. Jag var bara in och vände i stort sett, eftersom jag ändå var där bland alla butiker men sen struntade jag i kläder och tog en promenad till gardinaffären borta vid Barnens Hus. Jag var lite fiffig igår och ställde bilen på parkeringen bakom Birsta City, så LÅNGT från allting som möjligt, bara för att få promenera. Det var kanonväder också och en promenad på Birsta är väl lika bra som en promenad hemma i byn, inte sant? Nåväl, inga köksgardiner blev, fanns inga jag ville ha. 
 
 
Avslut på Ikeas nedervåning och mathandling på Willys. Sen hem, fortfarande nöjd och glad i solskenet. Packade upp kassarna och upptäckte att badrumssprayen hade läckt så hela botten på kassen var full med Ajax! Hermans godispåse var alldeles uppblött och botten hade gått ut och allt hans godis badade Ajax. Faaa*****.... Ja vad ska man göra? Jag fick åka ner på Hammarn och köpa nytt godis åt honom. Mjölkförpackningarna hade sugit åt sig Ajax och luktade blä så jag hällde över mjölken i en tillbringare, samma med yoghurten.  Påläggen är inplastade så dom förpackningarna kunde jag skölja av men etiketten är ju av papper. Bara att lägga över innehållet i en burk och slänga förpackningen. Onödigt, onödigt. Och arg blir man på sig själv. Tänk om jag tagit två kassar och lagt rengöringsmedlet för sig! Fast jag kunde ju inte veta att det skulle bli så där. Men gissa om jag kommer att göra annorlunda i framtiden!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0