Borta bra men hemma bäst

Nu har jag rasat ner i soffan efter att ha kört 50 mil bil och moffat i mig godis mot bättre vetande. Vi var hungriga i går när vi köpte lördagsgodis på Ica Maxi i Skiftinge och det fanns så många sorter som vi inte har här hemma så det blev rätt mycket i våra påsar. Men, tänkte jag, syrrans familj kan väl äta av mitt också. Fast så klart hade jag inte köpt det dom helst ville ha så svågern for iväg och köpte godis han med. Plötsligt hade vi jättemycket godis, så mycket så det blev kvar till idag när vi skulle åka hem. Äta godis i bilen är en gammal vana jag lyckats göra mig av med men jag tog upp den idag. Bara tillfälligt kan jag försäkra er om, jag var helt bombad i huvudet när jag kom hem! Huvva, jag får avgifta mig veckan som kommer. 
 
 
Skönt att vara hemma även om det är trevligt att hälsa på. Jag säger som barnen: Det hade räckt om det var 10-20 mil. Nu går det i princip åt en hel dag att åka bil. Man ska ju stanna och sträcka på benen och pinka och äta mat och sånt också. Tur att Tönnebro finns, som en oas i öknen. Barnen hittar alltid nåt dom vill ha och det finns alltid dagens rätt i olika varianter, soppa, vegetariskt etc och även en massa annat att välja på. Idag var det schnitzel med råstekt potatis, bearnaissås och ratatouille och det tyckte jag lät i fetaste laget så jag tog dagens soppa som var kycklingsoppa. Fast det kändes mer som baconsoppa med grädde så jag undrar hur mycket fett jag sparade in där egentligen. Nåväl, det var abslout inget fel på smaken och mätt blev jag, mycket tack vare salladen och brödet jag åt till (eller var det fettet jag blev mätt av?), och jag hittade faktiskt några kycklingbitar också. 
 
Vädret var växlande när vi for hem, soligt ena stunden och så en snöby i nästa stund. Här hemma har vädret tydligen varit fint om man ska tro vad alla skrivit på Facebook. Dom verkar ha åkt skoter och skidor och grillat och haft sig. Och jag har kört bil...... Jaja, jag får väl hoppas på bra väder i morgon. En tur i skidspåret kanske? Fast först ska jag till tandläkaren och få en riktigt fyllning ovanpå rotfyllningen. Sen är det äntligen klart (hoppas jag!!)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0