Blaj blaj blaj

Hjärnan funkar inte idag. Det är sömnbristen. Allt blir bara blaj. I natt ska jag sova sova sova. Inga åskväder som stör sömnen skulle jag tro, det har bara varit 10 grader idag. Kändes väldigt svalt ute nu ikväll. Solen skiner och det verkar bli molnfritt i natt. Kanske det blir nattfrost! Det skulle ta död på en del av myggen så det vore bra, det är ovanligt mycket av dom små odjuren just nu. 
 
Ingen blus! Jag har inget tyg jag vill ha! Och jag skulle ju lyssna till hjärtat, sa vi inte det? Istället började jag virka en trasmatta. Det är ett av mina problem - jag har för många idéer och vet inte var jag ska börja. Fast nu hade jag ju bestämt mig för blusen. Men har inget tyg. Nähä. Men då kan man testa nåt annat istället, nämligen att göra såna här:
 
 
Trasmattor av t-shirtremsor och garn. Beskrivning finns här: 
olinohobby.com/2013/02/crochet-rug-from-t-shirts-and-yarn.html
Ja beskrivingen är på ryska - men bilderna är bra! Jag lyckades enbart med bildernas hjälp åstadkomma detta idag:
 
 
 
Det tar väl en stund att komma upp till en hel matta. Och lessnar man innan kan man ju sluta virka och ha det som karottunderlägg istället. Jag hade faktiskt flera "nystan" av t-shirttrasor i en kasse i syrummet. Det var väl det dom gamla kläderna skulle bli som låg där kan jag tro. Ja ja, dom ligger på tippen nu..... Men gamla t-shirts brukar inte vara en bristvara. Och garn har jag, hur mycket som helst. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0