Argh!

Usch vad jag är less idag. Ändå skiner solen och det är varmt ute. Men jag ser bara damm, damm här hemma och det känns som det tamejfan BARA ÄR JAG som städar här. Ändå är vi väl fyra som stökar till och dammar av oss, va? Men jag tänker INTE storstäda idag! Det är SÖNDAG! Jag dammsög lite i saln för det var popcorn och chips på golvet (och andra prylar som jag var tvungen att plocka upp först. Hur hamnar dom där? Och varför ser ingen mer än jag dom?)
 
Ja jag är gnällig. Än sen då? Det kan hända att man har andledning att vara det ibland! Jag är väl inte anställd som hembidräde här? I så fall har nån glömt att upplysa mig om det. Och var är min lön?
 
Jag gick ut istället och rev lite ogräs mellan plattorna och sopade bort sand och skräp. Det enda bra med myror under plattorna är att det blir uppluckrat och lättrensat. Men nu ska jag inte städa mer idag, varken ute eller inne. Haqvin började i alla fall städa sitt rum nyss och det ska Herman få göra också. 
 
Jag tror jag ska sammankalla till familjeråd och lägga fram en kravlista: Fasta städdagar, bättre rutiner för ur- och iplock av diskmaskin utan tjat, hjälpas åt mer med matlagning och dukning. För alla!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0