Fredag och Hammarstrands marknad

Äntligen varmt väder igen! For en sväng på marknaden med barnen. Haqvin hade stämt träff med en kompis så dom försvann tillsammans i vimlet och jag och Herman fortsatte sjävla. Det var väl det vanliga, godisremmar, munkar, getost, mese, tunnbröd, loppisbord, kläder och andra prylar. Kolbullar och kams och fika.
 
Herman och jag köpte en blåmögelost som hette Stormhatt, två burkar getmese och två påsar tunnbröd samt tre godisremmar. Jag var också in på Diva och pratade med V om min klippning nästa vecka. Och vet ni vad, jag kan komma tidigare så ska hon färga också! Jag får väl dra in på nåt annat så jag har råd.... Eller sälja en eller annan tavla, jag ska ju ställa ut snart.
 
Sen skjutsade jag hem barnen som var nöjda med sitt marknadsbesök, slängde i mig en snabblunch och åkte ner själv. Gick in i affärer, gick på loppisarn, kollade på kläderna borta på Centrumplan. Såg en klänning som verkligen var jag. Det var en solklänning där dom olika delarna var sydda i olika tyg, ett senapsgult, zebrarandigt i livet, ett olivgrönt med svart mönster i midjan och ett mörkrött med svart mönster i kjolen, och så paljettband runt urrigningen. Lite afrikanskt över det hela. Men dom hade ingen provhytt och hur ska jag då veta om klänningen passar? Jag sa att jag måste gå och hämta ut pengar, vilket var alldeles sant för kontanterna var slut, men jag gick inte tillbaka sen.... Ja, jag lider inte brist på klänningar men den var FIN! Jag får väl sy en...
 
Handlade inga fler saker på marknaden utan gick på affären och köpte mat och godis istället. Nu har vi ätit tacos och jag funderar på om jag ska ta den där Jappen jag köpte, Jap Hazelnut som den heter på ren svenska. Eftersom jag är ensam om godisransonen idag så blev det enbart CHOKLAAAAD! Mmmmums ska det bli!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0