Statusrapport från Ol-Månsbacken

Går trögt idag med. Tror jag är lappsjuk, behöver träffa folk. Ja, mitt hushåll består till mesta delen av folk men dom jobbar eller är i skolan hela dagarna. Jag ska nog prova att sjunga med Forskören ikväll igen så jag får se några andra ansikten. Har inte bestämt mig än om jag verkligen vill sjunga i en kyrkokör men jag ska ge det en chans till. ReMix-övningarna kommer inte igång förrän vecka 11 och dit är det ju evigheter!
 
Det har kräksnöat så nån skidåkning blev det inte idag. Hade ingen lust att köra upp spåret för egen maskin. Hoppas istället på att nån kör upp det med skoter ikväll (hoppas den där "nån" läser detta) så jag kan köra ett par varv i morgon. Tog en promenad på skogen istället. Inte så fiffigt kanske, ingen hade kört skoter än. Men, men, pulsa genom decimeterdjup snö är säkert bra träning. Jobbigt var det. Men apphelvetet krånglar sen senaste uppdateringen. När jag kört med nerräkning innan start så har den inte startat och idag hittade inte gps-en mig förrän långt upp i skogen så startpunkten och sträckan blev fel. Men tiden stämmer. Nåja, det rör sig inte om mer än några hundra meter fel, jag bryr mig inte om att lägga till det manuellt den här gången. 
 
Lite photoshoppande har jag lyckats åstadkommit också men det var mest för att visa syrran hur man gör svartvitt med en detalj i färg. Men alla orsaker är bra orsaker. Och all övning är bra övning.
 
Nu ska jag åka och handla lite förnödenheter. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0